Glavne lastnosti kegeratorja EdgeStar KC2000

Glavne lastnosti kegeratorja EdgeStar KC2000


  • Poceni – običajno se cena giblje med 450 – 529 dolarjev z dostavo.
  • Sestavljeno v Združenih državah.
  • Podjetje trdi, da je to kegerator, ki doseže najnižje temperature na trgu
  • Notranje mere omogočajo tej enoti, da sprejme večino sodčkov. Preden kupite katero koli napravo, morate še vedno prej primerjati velikost sodčkov vaših najljubših blagovnih znamk in notranje dimenzije. Notranje mere KC2000: 71 x 43 x 39 cm.
  • Ima nastavljiv termostat.
  • Ima 1.5-metrsko cev za pivo.

EdgeStar KC2000 spada med cenejše kegeratorje. Odvisno od zneska popustov, ga lahko najdete v razponu od 450 do 529 dolarjev. Ta znesek običajno vključuje pošiljanje. Glavna pomanjkljivost KC2000 je videz. To je enota, ki nima tisti »prefinjeni« videz nerjavečega materiala, ki ga vsi ljubijo. Če je vaš glavni cilj okusno točeno pivo po dostopni ceni, je to odlična naprava.

Nekateri lastniki želijo, da se vse njihove naprave ujemajo z okoliškim dekorjem in zato na nove elemente namestijo plošče po meri. Žal na vratih tega modela ne morete namestiti plošč po meri. Kljub temu bi morala črna barva modela KC2000 izgledati lepo v vseh prostorih.

Ni vratnega alarma, ki bi vam povedal, da je nekdo pozabil zapreti vrata. To verjetno ne bo velika težava zaradi izravnalne noge, ki jo boste lahko prilagodili, tako da se vrata vedno zaprejo sama. Če namesto tega uporabljate kolesa in je zapiranje vrat problem, lahko verjetno naredite nekaj, da se bo naprava nagibala v pravo smer in se bodo vrata zapirala sama.

Povzetek

EdgeStar KC2000 je najboljši nizkocenovni kegerator na trgu. Ohranja nizke temperature, ima spodoben regulator in v njega lahko spravimo večino sodčkov. Če iščete kegerator pod 500 dolarji, je ta odlična izbira.

Kegerator in hladilnik za pivo KC2000 EdgeStar

Najbolj prodajan kegerator podjetja EdgeStar je model KC2000. To je cenejši kegerator, ki bo ustrezal potrebam večine ljudi, ki iščejo kegerator polne velikosti za domače ali komercialno pivo. Če ne želite porabiti veliko denarja, da bi imeli bolj robusten sistem, potem je ta lahko vaš zmagovalec. Za nekaj več kot 400 – 500 dolarjev, je Edgestar KC2000 odlična izbira.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x